Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ρολο κοτοπουλο

υλικα για 1 ρολο
7φυλλα κρουστας
1 στηθος κοτοπουλο και 2 μπουτια
300γρ κασερι τριμμενο
12 φετες μπεικον
1 πρασινη κ 1 κοκκινη πιπερια
1 βιταμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βραζουμε το κοτοπουλο αφου βρασει του αφαιρουμε τα κοκκαλα και τις πετσες και κοβουμε το κοτοπουλο σε ινες.βουτυρωνουμε ενα ενα τα φυλλα και τα στρωνουμε σ'ενα βουτυρωμενο ταψι.πανω απο τα φυλλα βαζουμε το μπεικον μετα το κοτοπουλο αφου το εχουμε αλατοπιπερωσει πανω απο το κοτοππουλο βαζουμε το τριμμενο κασερι και μετα τισ πιπεριες πρασινη και κοκκινη αφου τις εχουμε κοψει σε πολυ μικρα κομματακια.τυλιγουμε το ρολλο και φροντιζουμε η ενωση να ειναι απο την κατω πλευρα,το βουτυρωνουμε και απο πανω και απο τα πλαγια και ριχνουμε και 1 ποτηρι νερο.το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους μεχρι να ροδισει...γινεται φανταστικο!!και αν θελετε να το συνοδευσετε φτιαξτε ριζακι ως εξης...το νερο που βρασαμε το κοτοπουλο το κραταμε το ριχνουμε σε ενα ταψακι το βαζουμε στο φουρνο μαζι με 2 ζωμους κοτας και μισο πακετο βουτυρο κερκυρας και αλατακι μολις αρχισει να βρασει ριχνουμε το ρυζακι και το αφηνουμε να βρασει.αφου βρασει το σερβιρουμε μαζι με το ρολλο ειναι τελειο..