Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2  κιλο χοιρινη τηγανια
3 πιπεριες 1 κοκκινη,1 πρασινη,1 πορτοκαλι
1 κρεμμυδι ψιλ/νο
1 ποτηρι κοκκινο κρασι
2 κ.σ.μουσταρδα
λαδι,ριγανη,αλατι,πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλενουμε την τηγανια και την βαζουμε να βρασει για 45 λεπτα με μια κουταλια λαδι σε νερο τοσο οσο να την σκεπαζει.αφου τραβηξει το πολυ νερο στραγγιζουμε την τηγανια και την ριχνουμε σε ενα τηγανι με λιγο λαδι,ριγανη αλατι και πιπερι και τσιγαριζουμε μεχρι να ροδισει καλα.το νερο απο το βρασιμο δεν το πεταμε το κραταμε για μετα.αφου ροδισει η τηγανια ριχνουμε το κρεμμυδι και τις πιπεριες κομμενες σε μπαστουνακια ανακατευουμε για 5 λεπτα.τελος ριχνουμε και την μουσταρδα και σβηνουμε με το κρασι και τον ζωμο απο το κρεας της τηγανιας.μαγειρευουμε μεχρι να πιει τα υγρα της...!!