Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΥΛΙΚΑ
2 στηθη κοτοπουλο
1 κονσερβα μανιταρια μεγαλη
1 κρεμα γαλακτος των 200γρ.
1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
1/2 ποτηρι λευκο κρασι
2 κ.σ.μουσταρδα
αλατι,πιπερι,λαδι για το σωταρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
κοβουμε το κοτοπουλο σε κυβους και το σωταρουμε στο λαδι.προσθετουμε το κρεμμυδι τα μανιταρια και την μουσταρδα.σβηνουμε με το κρασι και αφηνουμε λιγο να εξατμιστει το αλκοολ.προσθετουμε την κρεμα γαλακτος αλατοπιπερωνουμε και αφηνουμε το φαγητο να μεινει με την σαλτσουλα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου