Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ,ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
3 πατατες
5-6 αυγα
4-5 φετες μπεικον
μειγμα κιτρινων τυριων
αλατι,πιπερι,ριγανη λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ριχνουμε λιγο λαδι σε ενα τηγανι και τηγανιζουμε τις πατατες ελαφρως.στρωνουμε σε ενα ταψακι λιγο λαδοκολα την βουτυρωνουμε ελαφρως και ριχνουμε τις πατατες.ριχνουμε και το μπεικον κομμενο σε φετουλες.χτυπαμε ελαφρως τα αυγα μαζι με το αλατοπιπερο και τα προσθετουμε και αυτα στο ταψι και απο πανω πασπαλιζουμε με το τριμμενο μειγμα τυριων.ψηνουμε μεχρι να ροδισει η επιφανεια της ομελετας..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου