Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΡΕΓΚΑΤΟ

ΥΛΙΚΑ
6 αυγα
3 φλ.τσ.γαλα
φετες μπαγιατικου ψωμιου
λιγο αλατι
τριμμενο ρεγκατο
λαδι για τηγανισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
σε μια λακανη ριχνουμε τα αυγα το γαλα το αλατι και τα χτυπαμε οπως στην ομελετα.βουταμε στο μειγμα τις φετες με το ψωμι και απο τις δυο πλευρες.σ'ενα τηγανι βαζουμε το λαδι να καει και ριχνουμε τις αυγοφετες τις ψηνουμε και απο τις 2 πλευρες.τις βγαζουμε και πασπαλιζουμε απο πανω οπως ειναι ζεστες με τριμμενο ρεγκατο..!!