Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΛΦΕΙΓ

ΥΛΙΚΑ
3 πακετα μπισκοτα για μιλφειγ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
1 κιλο γαλα
1 ανθος αραβοσιτου γιωτης
1 βιταμ
2 κρασοποτηρα ζαχαρη αχνη
1 αυγο
6 κ.σ.ζαχαρη
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ
1 μορφατ
1 γαλα βλαχας ζαχαρουχο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
στρωνουμε μια στρωση μπισκοτα σ'ενα ταψι ορθογωνιο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
βραζουμε το γαλα με το ανθος αραβοσιτου και τις 6 κ.σ.ζαχαρη.αφου πηξει αποσυρουμε απο την φωτια.χτυπαμε στο μιξερ το βιταμ την αχνη και το αυγο και τα προσθετουμε και αυτα στην κρεμα και ανακατευουμε.ριχνουμε την μιση κρεμα στο ταψι με τα μπισκοτα απο πανω ξαναστρωνουμε μπισκοτα και ξανα κρεμα.πανω απο την κρεμα βαζουμε την σαντιγυ (χτυπωντας το μορφατ με το ζαχαρουχο γαλα)και πανω απο την σαντιγυ τριβουμε μπισκοτα και καλυπτουμε ολη την επιφανεια του ταψιου..!!