Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑΨΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
2 φυλλα σφολιατας
2 συσκευασιες μανιταρια κονσερβα τις μικρες
400γρ.κιτρινο τυρι της αρεσκειας σας σε φετες κομμενο κυβακια
400γρ.καπνιστη γαλοπουλα σε φετες κομμενη σε κυβακια
1 κρεμα γαλακτος 200γρ.
1 αυγο για την επαλειψη
λιγο σουσαμι
λιγο πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βουτυρωνουμε το ταψι και στρωνουμε το 1 φυλλο σφολιατας.σ,ενα μπολ ανακατευουμε το τυρι την γαλοπουλα τα μανιταρια(αφου τα εχουμε στραγγισει και σκουπισει καλα)και τα ριχνουμε στο ταψι.περιχυνουμε την γεμιση με την κρεμα γαλακτος ριχνουμε και λιγο πιπερι και βαζουμε απο πανω και το αλλο φυλλο σφολιατας.κοβουμε την πιτουλα μας σε κομματια.χτυπαμε το αυγο και αλειφουμε με ενα πινελο απο πανω να παει παντου πασπαλιζουμε με το σουσαμι και ψηνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισει η πιτουλα μας περιπου 30-35 λεπτα....!!