Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

μπουρεκακια με σουριμι καβουριου,φετα και πιπερια

υλικαγια 16 μπουρεκακια
4 φυλλα κρουστας
250 γρ.σουριμι καβουριου
250 γρ.φετα
1 πιπερια κερατο
αλατι,πιπερι.λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
σε ενα μπολ τριβουμε το καβουρι σε ινες προσθετουμε την τριμμενη φετα και την πιπερια κομμενη σε μικρα κυβακια βαζουμε και λιγο αλατοπιπερο και ειναι ετοιμη.
παιρνουμε το καθε φυλλο και το κοβουμε στα 4 το καθε κομματι το αλειφουμε με λαδι βαζουμε 2 κουταλιες μεγαλες απο την γεμιση διπλωνουμε λιγο τις ακρες δεξια και αριστερα και τυλιγουμε.τοποθετουμε σε ταψι με χαρτι ψησιματος.συνεχιζουμε την διαδικασια και με τα υπολοιπα φυλλα.ψηνουμε στους 190 βαθμους μεχρι να ροδισουν...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου