Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

καλαμαρακια τηγανιτα

υλικα
1 κιλο καλαμαρακια ροδελες
1 φλ.τσαγιου αλευρι
λαδι για τηγανισμα,αλατακι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλενουμε τα καλαμαρακια και τα αφηνουμε να στραγγισουν καλα τα νερα τους.τα σκουπιζουμε με μια πετσετα να μην εχουν καθολου νερα(εκει ειναι ολο το μυστικο για μια ωραια κρουστα) και τα αλευρωνουμε τηναζουμε να φυγει το πολυ αλευρι και τα τηγανιζουμε σε μετρια φωτια λιγα λιγα στο τηγανι για 3 με 4 λεπτα η μεχρι να ροδισουν.αφου τα τηγανιζουμε τα βαζουμε σε πιατελα με απορροφητικο χαρτι και πασπαλιζουμε απο πανω με αλατακι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου