Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ταρτα με κοτοπουλο και μανιταρια

υλικα για 6 ατομα
1 φυλλο ζυμης κουρου,παρμεζανα τριμμενη για το πασπαλισμα
για την γεμιση
2 στηθη κοτοπουλου βρασμενα και ψιλοκκομενα,100γρ ανθοτυρο τριμμενο με το χερι 100γρ.φετα,100γρ.παρμεζανα τριμμενη,100γρ.μανιταρια κονσερβα,1 κρεμμυδι ξερο ψιλοκκομενο,2 πιπεριες πρασινες ψιλοκκομενεςαλατι,πιπερι
για την μπεσαμελ
1 γιαουρτι στραγγιστο με χαμηλα λιπαρα,2 αυγα μισο φλ.τσαγιου παρμεζανα τριμμενη
εκτελεση
για την γεμιση.....σ'ενα αντικολλητικο τηγανι σωταρουμε το κρεμμυδι με τις πιπεριες μεχρι να πιουν τα υγρα τους.ταυτοχρονα βραζουμε το κοτοπουλο του αφαιρουμε τις πετσες και τα κοκκαλα το ψιλλοκοβουμε και το βαζουμε σε μια λεκανη.το αλατοπιπερωνουμε και προσθετουμε το κρεμμυδι πιπεριες,μανιταρια,φετα,ανθοτυρο,παρμεζανα τα ανακατευουμε ολα μαζι.
για την μπεσαμελ....σε ενα λεκανακι αδειαζουμε το γιαουρτι τα αυγα και την παρμεζανα τα ανακατευουμε καλα μεχρι να ενωθουν.
σε μια ταρτιερα ελαφρως βουτυρωμενη στρωνουμε το φυλλο κουρου.αδειαζουμε το μειγμα με την γεμιση,ριχνουμε απο πανω την μπεσαμελ την απλωνουμε να παει παντου πασπαλιζουμε με την παρμεζανα και ψηνουμε την ταρτα μας σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους για καμια ωριτσα περιπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου