Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

περκα στο φουρνο με μουσταρδα πιπεριες και παρμεζανα

υλικα
2 φιλετα περκας
2 πιπεριες κερατο
2 κ σ μουσταρδα
2 λεμονια
2 ντοματες κομμενες σε λεπτες φετες
1 φλ.τσαγιου λευκο κρασι
2κ.σ.ξυδι
100γρ τριμμενη παρμεζανα
αλατι,πιπερι,ριγανη,λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλενουμε την περκα και την βαζουμε στο ταψι απο πανω την περιχυνουμε με το χυμο απο τα λεμονια ανακατευουμε να παει το λεμονι παντου.σε ενα μπολ αναμειγνυουμε την μουσταρδα το κρασι,το αλατι το ξυδι και λιγο λαδι τα ανακατευουμε καλα και τα ριχνουμε και αυτα στο ψαρι ριχνουμε και τις πιπεριες κομμενες και απο πανω τις φετουλες απο τις ντοματες ριχνουμε και την ριγανη και το πιπερι πασπαλιζουμε με την παρμεζανα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους για 45 λεπτα περιπου ειναι τελειο ζουμερο ζουμερο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου