Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

σαλατα του σεφ

υλικα
1 μαρουλι μεγαλο
4 αυγα βραστα κομμενα σε φετες
1 τονο σε λαδι
200γρ κασερι κομμενο σε κυβακια
200γρ παριζα κομμενη σε κυβακια
1 μαγιονεζα
μισο μπουκαλι κετσαπ περιπου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  σε ενα μπολ αναμειγνυουμε την μαγιονεζα με την κετσαπ ανακατευουμε πολυ καλα και η σως ειναι ετοιμη.πλενουμε το μαρουλι καλα και το κοβουμε το βαζουμε στην γαβαθα που θα φτιαξουμε την σαλατα.πανω απο το μαρουλι βαζουμε τον τονο μετα τα αυγα την παριζα,το κασερι και απο πανω στρωνουμε και την σως και ειναι ετοιμη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου