Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

χοιρινο στην λαδοκολα

υλικα
2κιλα χιρινο κομμενο σε μεγαλα κομματια(εγω χρησιμοποιησα κοιλοτο)
2 πιπεριες κερατο
4 φετες μπεικον
250γρ.κασερι κομμενο κυβακια
λιγη μουσταρδα,αλατι,πιπερι,λαδακι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βαζουμε το κρεας σε ενα μπολ (αφου πρωτα το εχουμε πλυνει και σκουπησει)ριχνουμε αλατι,πιπερι,μουσταρδα,πιπεριες κομμενες,μπεικον,το κασερι σε κυβακια μουσταρδα και ελαχιστο λαδακι να κολλησουν τα υλικα ανακατευουμε καλα και μετα τα τυλιγουμε σε λαδοκολα και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους για περιπου 4,5 ωρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου