Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

ψωμακι με μπυρα

υλικα
1 κουτι μπυρα 500ml
1,5 πακετα φαριναπ περιπου
1 κουταλια σουπας αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
σ'ενα μπολ αδειαζουμε την μπυρα και χωρις να βαλουμε το χερι μεσα μ'ενα κουταλι ριχνω το φαριναπ και το αλατι και ανακατευω να μεχρι να γινει μια ζυμη ελαστικη χωρις ζυμωμα μονο με το χερι.αν κολλαει προσθεστε λιγο αλευρι ακομα.σ'ενα ταψακι ριξτε λιγο αλευρακι και βαλτε το ψωμι μεσα και κατευθειαν στο φουρνο (αφου προηγουμενως το χαραξετε απο πανω)ψηστε το σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για περιπου 1ωρα και 15 λεπτα μολις σχεδον εχει ψηθει το βγαζουμε απο το φουρνο και το βαζουμε λιγο βουτυρακι απο πανω και το ξαναφουρνιζουμε για λιγο ακομα....!!πολυ ευκολο και πολυ νοστιμο...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου