Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

μοσχαρακι με μανιταρια

υλικα για 4 ατομα
1κιλο μοσχαρι σπαλα
1κρεμμυδι ψιλοκκομενο
8 μεγαλα μανιταρια
1 κρασοποτηρο κοκκινο κρασι
1κ.γ.θυμαρι
ελαιολαδο,αλατι πιπερι
1σφηνακι λευκο κρασι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλενετε το μοσχαρι και το κοβετε σε κομματια.σε μια κατσαρολα βαζετε το ελαιολαδο να καψει ελαφρα και σωταρετε το κρεμμυδι.προσθετετε το μοσχαρι και το σωταρετε να παρει χρωμα απο ολες τις πλευρες,προσθετουμε αλατι,πιπερι,θυμαρι,σβηνουμε με το κρασι προσθετουμε και μιση κουπα χλυαρο νερο σκεπαζουμε και αφηνουμε να βρασει το κρεας.λιγο πριν μαλακωσει το κρεας ετοιμαζουμε τα μανιταρια.τα κοβουμε σε φετες.σε τηγανι βαζουμε λιγο ελαιολαδο να καψει και σωταρουμε τα μανιταρια μεχρι να παρουν χρωμα.τα σβηνουμε με το λευκο κρασι.τα ριχνουμε και αυτα στο κρεας και αφηνουμε κανενα 10 λεπτο να δεσει η σαλτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου